címfotó

Konyhabútorok

Bútorlap, tömörfa és MDF-lap konyhák tervezésével, gyártásával, illetve beépítésével is foglalkozunk. Bemutatótermünkben megtekintheti konyhabútorainkat a bútorlapos, klasszikus vagy tömörfa típusoktól egészen a modern, magasfényű, exkluzív darabokig.

Bútorlap konyhák

Bútorlap konyha A cégünk által gyártott bútorok között egyre nagyobb szerepet kapnak a bútorlap ajtókkal készült konyhabútorok. Sokan régi, negatív tapasztalatok alapján idegenkednek a bútorlapból készült termékektől, azonban ma már ezek a bútorok egészen más minőségű anyagokból, és legfőképp más élmegmunkálással készülnek, mint 20-30 évvel ezelőtt. Az éleket marjuk, ezáltal a szélek kissé kerekítettnek tűnnek. Modern technológiával már 2 mm-es, nagyon erős élzárást alkalmazunk, megelőzve az élfólia leválását, lepattogását. A bútorlap elemek tartósságban ma már felveszik a versenyt a fóliás MDF anyagokkal. A bútorlap előnye, hogy bármilyen méretű és alakú bútor kialakítható a cégen belüli szabásnak, éllécezésnek köszönhetően és még az MDF-lapoknál is szélesebb színválaszték áll rendelkezésre. Egy jó fogantyú- és színválasztással egy igazán modern, korszerű konyhát tudunk készíteni Önnek minőségi bútorlapból.
Részletesen a bútorlap konyhákról >>>

Tömörfa konyhák

tömörfa konyha A tömörfa időtálló és sohasem megy ki a divatból. Egy tömörfa konyhabútor életre szóló befektetés, mely akár 50 éven keresztül is megőrzi szépségét. A tömörfából készült bútor a bútorlaphoz és MDF-laphoz képest magasabb árfekvését időtállóságában, egyediségében hálálja meg.
Részletesen a tömörfa konyhákról >>>

MDF-lap konyhák

MDF konyha Legtöbben az MDF konyhabútor tervezése, kivitelezése miatt keresnek fel minket. Az MDF-lap (angolul: medium-density fibreboard, "közepes sűrűségű farostlemez") farostból, nagy nyomáson préselt fa-agglomerált lap. Az MDF híres a széles minta- és színválasztékáról, amihez kiváló minőség társul. Legyen szó klasszikus vagy modern stílusról, visszafogott vagy feltűnő megjelenésről, a kész konyhabútor biztosan meg fog felelni ízlésének, ugyanis mintegy hatvan szín és hozzávetőleg negyven marásminta közül választhat. Kínálatunkban kifejezetten kedvező áron érhetők el ezek a tartós, kitűnő megjelenésű bútorok.
Részletesen az MDF konyhákról >>>