címfotó

Beépített szekrények

Beépített szekrényeket, toló- és csuklóajtós gardróbokat, előszoba- és nappali bútorokat, fürdőszobai szekrényeket készítünk egyedi kivitelben. Egy mai modern lakás szinte elképzelhetetlen a méretre gyártott, a helyiség adottságaihoz maximálisan igazodó, esztétikus és praktikus tárolási lehetőséget biztosító beépített szekrények nélkül.

Az ajtófelületeket normál és magasfényű bútorlapból, lacobel üveggel és akár tükrös felülettel is elkészítjük.

Időtálló kivitelezés

Gardróbszekrény a hálóban Az elhúzható ajtajú beépített szekrény a leggyakrabban rendelt, legnépszerűbb típus, mivel nyitott állapotában sem foglal több helyet, mint csukott ajtókkal. Mi kizárólag kopásálló, alumínium sínrendszert alkalmazunk a tolóajtók kivitelezésekor. A műanyag sínrendszerű ajtók az alumíniumból készültekkel ellentétben idővel elkopnak, nyitásuk nehézkessé, akadozóvá válik. Méretre készült szekrényeink ragasztott szerkezete időtálló, erős tartást biztosít. Bemutatótermünkben megtekintheti kiállított gardróbszekrényeinket és kipróbálhatja a tolóajtók mechanikáját is működés közben.

Egyedi megjelenés, hosszú élettartam

Számos kiegészítő kérhető az ajtónyitó rendszerhez, mellyel egyedibbé és még praktikusabbá teheti beépített szekrényét:

Klasszikus gardrób
  • Az ajtó felületébe illeszthető alumínium profil, mellyel megosztható az ajtó felülete (például több színűre, vagy tükrös/teli részekre)
  • Az ajtó szélén teljes magasságban végigfutó alumínium fogantyú profil.
  • Az ajtó alján végigfutó alumínium profil.
  • A fogantyús elembe behúzható porfogó kefe, ami megakadályozza a ruhák porosodását.

A fenti elemek beépítésével rendkívül esztétikus, igényes tolóajtós gardróbszekrény készíthető, amely körben alumínium lezárással rendelkezik, könnyedén működtethető, és hosszú élettartamú.

Az Ön igényeire szabva

A beépített szekrény belső felépítését teljes mértékben az Ön igényei szerint kivitelezzük. A hagyományos, polcos-akasztós kialakításon túl beépíthető:

Gardróbszekrény
  • belső fiók,
  • fentről lebillenthető ruhalift,
  • kihajtható nadrágtartó,
  • fém cipőtartó,
  • fém kosár,
  • és számos további kiegészítő.

A gardróbszekrények felső polcain a ritkábban használt, míg alsó, könnyebben elérhető polcain a gyakran használt ruhaneműk, használati tárgyak is praktikusan tárolhatók.

Keressen minket bizalommal

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szívesen küldünk Önnek egy előzetes árajánlatot és ingyenes 3D látványtervet. Ehhez kérjük, emailben, pár sorban küldje el nekünk, milyen bútorra gondolt, illetve a szekrény befoglaló méreteit (szélesség, magasság, mélység). Bútorát több mint huszonöt év gyakorlatával és szakértelmével készítjük el, biztos lehet a kiváló minőségben, melyhez vásárlóink visszajelzési alapján is kedvező árakat tudunk biztosítani. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket: 06-70-369-9275